Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inkl. moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor och fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende på vilket betalningssätt konsumenten har valt.

 Ångerrätt

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I meddelandet måste det tydligt framgå att du ångrar ditt köp. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den.

Du har inte ångerrätt om:

Varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

 När du har utnyttjat din ångerrätt

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men du får självklart försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av din vårdslöshet förlorar du ångerrätten.

 Integritetspolicy

Läs vår integritetspolicy här.

Cookies

Läs om hur vi använder cookies här.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 50:-.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott.

När du har utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss.

Återbetalningsskyldighet

Vi ska, om du har utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Ändring av köpevillkor

NovaCos AB förbehåller sig rätten att göra ändringar i köpvillkoren. Eventuella ändringar kommer att informeras på NovaCos.se, köpvillkoren som är aktuella finns tillgängliga på (https://https://www.https://.https://novacos.se/kopvillkor).